wtórne dziewice

forum najlepsze we łsi :}

#1 2009-07-18 18:03:18

Mosia

Administrator

Punktów :   

listy-nr.3

Droga Kunegundzio, 
Kiedyś gdy byłam bardzo napalona posmarowałam się miodem ( WIESZ GDZIE) na zewnątrz, kazałam psu wylizać, potem on zaczął mi wsadzać i robić to, spuścił się do środka, co się stanie? Czy będę w ciąży?
Infrita

Droga Infrito
Prawdopodobnie za około 9 miesięcy urodzisz zmutowane psy, które zawładną ludzkością. Dzięki temu Ty zdąbędziesz władze i będziesz królową świata.
Pozdrawiam Kundzia

Witam droga redakcjo...
Bardzo dlugo zastanawialem sie, czy mam do Was
napisac.. A wiec. Jestem Szymon i mam 16 lat.. w wieku 9 lat pewna dziewczyna
urodzila moje dziecko i mnie zostawila. Moj synek ma teraz 7 lat, potrafi alfabet,
ale tylko od tylu.. Jest bardzo dobra pociecha, do czasu.. az przyjdzie noc
! Placze, wrzeszczy i nie daje mi spac.. co mam zrobic ?! Droga kunegundo
prosze cie z moim Adasiem o pomoc...
Pozdrawiam, Blackie..

Kochany Blacku
Sądze, że najlepszym rozwiązaniem będzie przyduszenie małego poduszką ( no chyba, że jesteś do niego bardzo przywiązany) Innym rozwiązaniem może być podłożenie mu skarpet Ursusa, zaśnie zanim mrugniesz i prześpi spokojnie pare, dobrych godzin
Całuje Kundzia

Droga Kundzio! Poznałam w internecie chłopaka..a raczej..hmm.. mężczyzne. On ma 92 lata a ja dopiero 16. On jest bardzo bogaty i to nie to że ja chce z nim być tylko moja matka od kiedy się o nim dowiedział to mnie przymusza. Co mam zrobić?
Koziadupa

Koziadupo
Musisz wiedzieć jedno, trzeba zawsze słuchać rodziców
Buźka Kunegundzia

Kocham Ele nie tylko w niedziele.!

Stopka forum

RSS