wtórne dziewice

forum najlepsze we łsi :}

#1 2009-07-29 18:16:44

Ursulla

Administrator

Punktów :   

nie na temat 5

RasiL 
Prefekt
    Ilość postów: 3
Reputacja: 1

RE: Po długim czasie - powrót forum
Chciałam pozostać bezstronna i taki dalej mam zamiar jednak zraziła mnie Wasza postawa. W/w post dotyczy co prawda nie tylko 2 stron konfliktu lecz całej społeczności gry jednak nie widzę tutaj słuszności Waszych wypowiedzi i kontynuowania wątku.

Nerea słusznie napisała, że nie udzieli komentarza i według swojego własnego prywatnego sumienia postąpi tak jak uważa za stosowne i na tej wypowiedzi temat powinien zostać zamknięty.

Co do Sepha, chłopak poniżył się sam swoim zachowaniem, być może też tym postem ale pokorzył się też sam i w tym miejscu tylko i WYŁĄCZNIE Nerea ma prawo uznać czy było to szczere i prawdziwe.

Rion uważam, że nadużyłeś swojej wiedzy na w/w temat posługując się słowem prokuratura. Ani Nerea ani Seph go nie użyli do opisania konfliktu, więc w tym miejscu sądzę, że wprowadzasz niepotrzebną sensację i prowokujesz tylko ludzi do dalszego dociekania przyczyn z jakich zaistniała owa sytuacja.

Jeśli bawi Was Szanowni Gracze pastwienie się nad Człowiekiem który w Naszej Szanownej Społeczności i tak jest przegrany i prawdopodobnie już nigdy do niej nie zawita, to gratuluje Zwierzęcych instynktów. Pragnę zaznaczyć, że nie są mi znane gatunki zwierząt które gnębią swoje ofiary tak jak czynią to ludzie. Więc może powinnam pogratulować Wam Człowieczeństwa.

Na koniec zwracam się z szczerą prośbą do Administracji o zamknięcie tematu. Nie bądźmy potworami gorszymi niż jesteśmy.
Pozdrawiam z wyrazami szacunku.

Stopka forum

RSS